Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ease-3106608_1920-1024x645.jpg

NAOBAY Facial
De producten van NAOBAY worden zorgvuldig aangepast op het huidtype.
De behandeling wordt samengesteld en er wordt gekeken naar jou persoonlijke wensen. De gezichtsbehandeling start met het reinigen van je huid. Na het reinigen worden met een peeling alle dode huidcellen verwijderd. Vervolgens worden de wenkbrauwen bijgewerkt of wordt de huid dieper gereinigd. Tot slot wordt er een verzorgend masker aangebracht. Terwijl het masker inwerkt, geniet je van een heerlijke hoofdhuidmassage. Met een verzorgende dagcrème ben je er weer helemaal klaar voor.
60 minuten €60
90 minuten €75

Losse modules
Bij een gezichtsbehandeling van 60 minuten heeft u de keuze uit wenkbrauwen modelleren, onzuiverheden verwijderen of het verven van wimpers of wenkbrauwen. Het harsen van de bovenlip behoort ook tot de mogelijkheden.
Los zijn deze modules €9,-
Bij een behandeling van 90 minuten is alles inbegrepen.

Anti-aging treatment
Dit is een intensieve massage behandeling van het gezicht. Het is een anti-aging massage en zorgt ervoor dat de huidconditie verbeterd.
Tijdens deze intensieve behandeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de huidweerstand, huidstructuur en huidteint verbeterd wordt.
Daarnaast wordt de celvernieuwing gestimuleerd en het collageen wordt door de massage aangewakkerd.
Bij deze behandeling worden de NAOBAY Origin producten gebruikt. Deze lijn bestaat uit rijstolie, tijgernootolie, abrikozen, pompen, olijfolie en calendula.
Deze werkstoffen zorgen er onder andere voor dat de cellen van de huid sneller regenereren of vernieuwen om op deze manier huidveroudering tegen te gaan. Ze zorgen voor een jonge en frisse uitstraling.
60 minuten €65
90 minuten €80

Massage
Een massage is waardevol voor alle leeftijden. Naast alle gezondheidsvoordelen is een massage ook een moment voor jezelf. Geen drukte, geen verplichtingen, geen telefoon en  geen moeten. Dat is geen luxe in deze in deze tijd waar mensen vaak veel druk ervaren. Door tijd voor jezelf verhoog je weer je eigen energie niveau!

Massage wordt gezien als een natuurlijke pijnstiller voor mensen met artritis, fibromyalgie, rugpijn, hoofdpijn en vele andere aandoeningen. Massage verlicht de pijn door het verminderen van spierspanning en het vrijkomen van endorfine – onze natuurlijke pijnstiller. Daarnaast  verhoogt een massage van serotonine in onze hersenen.

Ontspanningsmassage
Weg met stress! De spieren in het lichaam worden vakkundig gemasseerd met verwarmde amandelolie. Een aanrader om de dag ontspannen door te komen.
Het is een mix van oosterse en westerse massagetechnieken.
60 minuten €60
90 minuten €75

Indiase hoofdmassage
Last van hoofdpijn door stress en spanning?
De massage volgens de Ayurveda -een 5000 jaar oude levenswijze uit India- zorgt voor het opheffen van blokkades die voor deze stress verantwoordelijk zijn.
45 minuten €50

Hot-stone massage
Massagevorm waarbij wordt gemasseerd met warme basaltstenen. 
Het is een weldaad voor pijnlijke of stramme spieren. 
60 minuten €60
90 minuten €75