Ayurveda

Innerlijk welzijn en huidverbetering

Wat is nu Ayurveda?
Letterlijk vertaald Ayur = leven & Veda = kennis – “Kennis van het leven”-

Een eeuwenoude levenswijze die door de jaren heen vanuit India overgewaaid is naar het Westen. Fysieke en mentale klachten worden niet los van elkaar bekeken maar als één geheel op een holistische manier.
Alles is verbonden met elkaar en heeft invloed op elkaar. Zo hebben de seizoenen invloed op ons, wat we eten, onze levensstijl, de delen van de dag, onze levensfase waar we ons in bevinden. Dit alles heeft een grote invloed op onze energie.


LAKSHMI
Lakshmi is al meer dan 30 jaar pionier op het gebied van biologische cosmetica. Het is gebaseerd op aromatherapie en de natuurwetenschap Ayurveda.

Alleen de kracht van de natuur kan onze huid op een zeer effectieve manier en zachtaardige manier balanceren. De producten zijn een mix van herstellende en zeer voedzame oliën, extracten van planten en boters.

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

Bio-eco cosmetics & holistic skincare

Open chat
Vragen? Of een behandeling boeken?